Agrometeorološka napoved

Trenutne razmere

  • Ljubljana
    • 8° Ljubljana
      oblačno
      Vlaga: 86%
      Hitrost vetra: 3km/h
    • 5° Maribor - letališče
      oblačno, rosenje
      Vlaga: 73%
      Hitrost vetra: 2km/h
    • 6° Celje

      Vlaga: 81%
      Hitrost vetra: 10km/h
    • 5° Murska Sobota
      oblačno
      Vlaga: 64%
      Hitrost vetra: 2km/h
    • 8° Novo mesto
      oblačno
      Vlaga: 71%
      Hitrost vetra: 11km/h
    • 6° Postojna
      zmerno oblačno
      Vlaga: 88%
      Hitrost vetra: 7km/h
    • 8° Portorož - letališče
      jasno, meglica
      Vlaga: 95%
      Hitrost vetra: 8km/h
    • 7° Nova Gorica
      megla
      Vlaga: 99%
      Hitrost vetra: 1km/h
    • 5° Rateče

      Vlaga: 94%
      Hitrost vetra: 0km/h

Napoved za Slovenijo

danes 19.03. 6°/11° pretežno oblačno
Sreda 20.03. 0°/16° pretežno jasno
Četrtek 21.03. 3°/18° pretežno oblačno, plohe
Petek 22.03. 5°/17° delno oblačno
Sobota 23.03. 5°/17° oblačno
  • 19.03. - 21.03.
  • 22.03. - 24.03.
Vir: ARSO

NAROČENE TUJE REVIJE 2024

Tisk

e-dostop

Kako dostopno

ACTA AGRICULTURAE SCAND. A Animal science (T & F)

1970-2020

2021-

KIS

ACTA HORTICULTURAE

1971-2013

vse številke

KIS

AGRARHEUTE

2013 (1959)-

delno

/

AGRARTECHNIK

2001-

kazala

/

AMERICAN BEE JOURNAL

1980-84, 1988-

kazala

/

AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE

1986-2010

2011-

KIS

ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY (SD)

1976-

1995-

ScienceDirect

ANNUAL REVIEW OF ENTOMOLOGY

1986-2020

2021-

KIS

APIDOLOGIE (SL)

1993-2022

2007-

SpringerLink

AUSTRALIAN JOURNAL OF GRAPE AND WINE RESEARCH

2007-2010

2011-

KIS

CROP SCIENCE

1964-2011

2012-

KIS

Der DEUTSCHE WEINBAU      2018-     kazala

               /

DEUTSCHES BIENEN JOURNAL

2002-

kazala

/

DLG-MITTEILUNGEN

1970-

delno

/

GETREIDE MAGAZIN          2000-       kazala

             /

 

DIE GRUNE

 

       1953-    kazala               /

INFORMATORE AGRARIO

1958-

kazala

/

INTERNATIONAL JOURNAL OF FRUIT SCIENCE

2005-

2005-

prosto

JOURNAL FUR KULTURPFLANZEN

2009-

 2022-

KIS

JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE

1965-2009

2010-

KIS

JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE

1964-2011

2012-

KIS

JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH  (T&F)

1986-2009

2010-

KIS

JOURNAL OF DAIRY SCIENCE (SD)

1964-2018

1995-

ScienceDirect

JOURNAL OF ECONOMIC ENTOMOLOGY

1988-2020

2021-

KIS

JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY (T&F)

1966-

1997-

KIS

JOURNAL OF PHYTOPATHOLOGY

1956-2011

2012-

KIS

KARTOFFELBAU

1950-

info

/

NEMATOLOGY

1992-

2022-

KIS

OBST UND GARTEN

1968-

2003-

geslo v knjižnici

PFLANZENARTZ

1954-84,1988-

kazala

/

PHYTOPATHOLOGY

1970-

2022-

KIS

POTATO PLANET

1955-

info

/

POTATO REVIEW

1995-

info

/

PROFI INTERNATIONAL

2002-

kazala

/

RESOURCE

1989-

delno 2012-

KIS

REVUE DES OENOLOGUES 2017- kazala /

TOP AGRAR

1975-

kazala

/

 

 

 


Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Kmetijski inštitut Slovenije