Pripravili: dr. Katja Šuklje, Anastazija Jež Krebelj, Boštjan Saje, dr. Franc Čuš
Preizkušanje belih vinskih sort medvrstnih križancev za Primorsko – Sauvignon rytos in 30.080
Pripravili: dr. Katja Šuklje, Anastazija Jež Krebelj, Boštjan Saje, Andreja Škvarč, dr. Franc Čuš
Preizkušanje rdečih vinskih sort medvrstnih križancev – Laurot in Cerason
Pripravili: dr. Katja Šuklje, Anastazija Jež Krebelj, Boštjan Saje, Andreja Škvarč, dr. Franc Čuš
Pripravili: dr. Katja Šuklje, Anastazija Jež Krebelj, Boštjan Saje, Andreja Škvarč, dr. Franc Čuš
Primerjava šparonske rezi in rezi na reznike pri sortah Rebula in Refošk
Pripravili: Andreja Škvarč, Radojko Pelengić, dr. Franc Čuš, dr. Katja Šuklje
Vpliv različne obremenitve trsov pri treh klonih sorte Laški rizling na količino in kakovost
pridelka
Pripravili: Anastazija Jež Krebelj, Katja Šuklje, Radojko Pelengić, Tanja Vaupotič, Franc Čuš