žlahtnjenje, genetika in fiziologija krompirja, pridelovanje krompirja
+386 (0)1 280 51 86
žlahtnjenje, genetika in fiziologija krompirja, pridelovanje krompirja
+386 (0)1 280 51 86
žlahtnjenje, genetika in fiziologija, vodja programske skupine Agrobiodiverziteta
+386 (0)1 280 51 80
Molekularna biologija, populacijska genetika, DNA markerji, NGS, fenomika, žlahtnjenje rastlin
+386 (0)1 280 52 73
biokemijska sestava in kakovost kmetijskih pridelkov, tehnologija živil, genski viri
+386 (0)1 280 52 78
žlahtnjenje, genetika in fiziologija rastlin, GSO soobstoj
+386 (0)1 280 51 88
pridelovanje in fiziologija vrtnin
+386 (0)1 280 52 84
travništvo, pridelovanje krmnih in industrijskih rastlin
+386 (0)1 280 51 90
pridelovanje poljščin (žita in koruza)
+386 (0)1 280 51 94
fiziologija rastlin, laboratorij za tkivne kulture
+386 (0)1 280 52 87
vodenje administracije oddelka, projektnih in strokovnih nalog ter izdaja računov
+386 (0)1 280 51 92