Projekti

Projekt mladega raziskovalca:

  • Imunokastracija kot način preprečevanja nezaželenega vonja mesa po merjascu: vpliv na rast, telesno sestavo in kakovost mesa ( v teku)

Nacionalni projekti:

  • V4-1417 Tehnologije reje prašičev in uporaba alternativnih krmil in naravnih dodatkov za namene proizvodov višje kakovosti v konvencionalnih in ekoloških rejah
  • L4-5521 Reja merjaščkov in imunokastracija: raziskave ukrepov za zmanjšanje vonja po merjascu in novih problemov kakovosti proizvodov
  • V4-0301 Razvoj in prilagoditev metode ocenjevanja mesnatosti prašičev
  • L4-1188 Primernost genotipa prašičev za predelavo v pršut
  • V4-0864 Ocena tržnih možnosti za izdelek " Prekmurska šunka"
  • L4-6376 Uporabnost NIR spektroskopije za ocenjevanje kakovosti mesa
  • L4-1320 Morfološki in fiziološki parametri razmnoževanja, razvoja in rasti pri živalih
  • L4-9468 Uporaba genetskih markerjev za rejo prašičev primernih za pršut z nižjo vsebnostjo soli
  • V4-0116 Slovenske prehranske tabele-meso in mesni izdelki
  • V4-9127 Prilagajanje slovenske živinoreje zahtevam EU
  • J4-9532 Kakovost hrane v odvisnosti od načina pridelave

EU projekti: